STARGATE

STARGATE PRODUCTEN
TTARIEVEN STARGATE SESSIES

Stargate Experience

Reactiveert DNA en verruimt bewustzijn
Praktijk Gele Ster/Tessa van Dongen werkt met het bewustzijn van haar Stargate om kinderen en volwassenen te begeleiden in hun proces van heling op energetisch-, mentaal-, emotioneel- en fysiek niveau. De Stargate is één van de meest geavanceerde technieken in deze tijd om een snelle en grote groei in het bewustzijn van de mensheid op aarde te bewerkstelligen. Een proces van her-inneren dat wij multidimensionale (galactische) wezens zijn met optimaal potentieel van ons DNA en brein met sterke intuïtie en een krachtig lichaam. 
Dit is een unieke kans om je energietrilling te verhogen en in contact te komen met energieën uit andere dimensies. 

De Stargate is een koperen constructie (afmeting: 1.87 bij 1.87 bij 2 mtr), met geometrische vorm, die diverse lagen van Heilige Geometrie (gulden snede, flower of life) bevat. Een vorm van bewustzijn dat een sterk multi-dimensionaal energieveld en –ruimte creëert. Heilige Geometrie wordt ook wel de ‘de taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De hele schepping is doordrongen met geometrische patronen. Ook ons lichaam is, zowel fysiek als energetisch, opgebouwd uit Heilige Geometrie. Vandaar dat geometrie een taal is die puur en direct binnenkomt en door het onderbewustzijn wordt herkend. Het is de taal van je ziel.
De Stargate begeleidt iedereen die aanwezig is, in de verandering van het eigen energieveld en helpt iedereen persoonlijk op de meest passende manier. Dit kan heling en balans voor het fysieke lichaam betekenen, enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau (DNA). Met als resultaat een groter bewustzijn. Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie (kundalini). Veel mensen ervaren de aanwezigheid van hun gidsen, dierbare overledenen of energieën uit andere dimensies (engelen, verrezen meesters, sterrenfamilies).
De Stargate kan grote veranderingen in je leven brengen. Focus op jouw intenties en je keuze om deze ervaring aan te gaan, dan gaat de Stargate dit werk namens jou doen! Je hoeft je alleen maar te ontspannen, aanwezig te zijn en open te stellen.
Je bent van HARTe welkom.


Klik hier om het

artikel te lezen

over Tessa en de

Stargate, dat in

ParaVisie heeft gestaan.


Tessa van Dongen: “In 2012 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de Stargate. De ervaringen waren ontzettend bijzonder; door de hoge energie-frequentie ben ik mij fysiek heel energiek, fit en vitaal gaan voelen. Ik heb helderheid en inzichten in levensvragen en –ervaringen gekregen.

En tastbaar contact gevoeld met energieën uit andere dimensies. Het heeft mijn zelfkennis vergroot en bewustzijn verruimd. Inmiddels heb ik Level 1 en 2 van de Stargate Facilitator’s Training Program voor therapeuten behaald. Van Prageet Harris (ontwerper van de Stargate in 1989 in Hawaii) heb ik toestemming gekregen  om de Stargate naar Nederland te halen.

Sinds maart 2015 geef ik workshops voor groepen met de Stargate en ook individuele sessies in de Stargate. Mijn specialisatie is het werken met de verschillende sterrenfamilies en hun galactische genezingstechniekenwerken.”Share by: